Napište nám - recenze
HEUREKA
Vaše názory, nápady a připomínky

Vážení zákazníci, budeme rádi pokud nám napíšete, jak jste byli spokojeni s našimi službami, co se Vám líbí nebo nelíbí na našem eshopu, co bychom měli zlepšit, přidat, upravit. Můžeme Vám také poradit při výběru zboží a pod.

pracovníci eshopu www.prozahradkare.cz


NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgKomínek [92.61.83.*]

img11.01.2021 11:41

odběr v Hulíně

Proč mi nejde v e-shopu v objednávce vybrat osobní odběr v Hulíně ? není vůbec uveden.Dříve jsem takhle objednával.

ODPOVĚDĚT

imgAlena Šmídová [213.226.251.*]

img07.02.2019 12:26

recenze

Se službou eshopu jsem velmi spokojena, objednávala jsem semena poprvé, přišly velmi brzy a v pořádku. Navíc jsem byla spokojená s možností zaslání doporučeným dopisem. V případě potřeby služeb využiji znovu.

ODPOVĚDĚT

imgP.Piáček [178.255.168.*]

img26.07.2018 19:31

hodmocení

Velmi dobrý E-shop + příznivé ceny + zásilkovna.

ODPOVĚDĚT

imgzuzana [176.12.115.*]

img14.06.2018 09:04

hodnocení

Skvělé

ODPOVĚDĚT

imgBlanka T. [195.113.48.*]

img30.04.2018 13:07

Zasilkovna - levná doprava

Dobrý den, neuvažujete o možnosti dopravy přes zásilkovny? Mám s tím dobré zkušenosti a je to levnější. To si zákazník rozmyslí objednat si něco, co stojí jako dopravné. Blanka T.

ODPOVĚDĚT

imgIlona [37.188.142.*]

img18.01.2018 22:23

pochvala :)

Byla jsem moc spokojená, vybrala jsem vše, co jsem potřebovala a balíček přišel rychle. Děkuji! :)

ODPOVĚDĚT

imgMiloš [93.99.205.*]

img09.01.2018 16:51

dotaz

Dobrý den, rád bych se zeptal jak velká frakce je u substrátu č.zboží 042 Děkuji

ODPOVĚDĚT

imgMirka [77.48.255.*]

img27.10.2017 08:04

Andělské zvonění

Dobrý den, vešlo by se menší andělské zvonění do obálky se sníženým poštovným za 59,-?Předpokládám, že je to plochá krabička, která mnoho neváží? Děkuji. Mirka

ODPOVĚDĚT

imgMichaelaH [46.135.216.*]

img08.05.2016 19:27

rozměry truhlíků

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li byste mohli v e-shopu u jednotlivých truhlíků napsat jejich rozměry. Nevím, jak si mám vybrat správný truhlík, pokud neznám jeho výšku a hlavně šířku, to je potom kupování "zajíce v pytli", které by zbytečně vedlo k vracení koupeného zboží. A pokud by to šlo, jak dlouho to bude trvat? Celkem na koupi truhlíků spěchám. Předem velmi děkuji za odpověď.

ODPOVĚDĚT

imgVLASTA [178.255.168.*]

img17.04.2016 14:40

DOTAZ

DOBRÝ DEN,CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT NA TRÁVNÍKOVOU PLASTOVOU OBRUBU JESTLI ňÁKEJ ROK VYDRŽÍ.DĚKUJI VLASTA

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [90.178.13.*]

img20.04.2016 07:01

Re: DOTAZ

Dobrý den, obruba vydrží, pokud přes ni nebudete např. přejíždět sekačkou při sečení, nebo ji nejak mechanicky namáhat.

ODPOVĚDĚT

imgIva Vlasáková [37.188.130.*]

img20.11.2015 16:29

Jaké vybrat rycí vidle

Dobrý den, prosím o radu, jaké jsou nejvhodnější rycí vidle pro sedmdesátiletého člověka, který měří cca 168 cm a používá je na vyjmutí celeru z půdy a odplevování pole. Z toho nepřeberného množství si vůbec nemohu vybrat. Poradíte mi ? Děkuji a přeji krásný den Vlasáková

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [188.246.98.*]

img27.11.2015 11:22

Re: Jaké vybrat rycí vidle

Navrhuji Vám Vidle rycí FISKARS teleskopické 105-125 cm. Jde tam nastavit výška a Fiskars je dobrá značka.

ODPOVĚDĚT

imgMartina [31.222.5.*]

img20.10.2015 16:21

Potřeby pro aranžování

Děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky. Naprostá spokojenost. Už se těším na další spolupráci.

ODPOVĚDĚT

imgJulina [77.237.138.*]

img29.09.2015 18:19

Pochvala

Jsem moc spokojená. Naprostá rychlost dodání a skvělá komunikace. Děkuji a přeji hezký den.

ODPOVĚDĚT

imgMňuk Josef [188.120.212.*]

img15.09.2015 07:55

truhlíky

Fajn komunikace, velice vstřícné a rychlé jednání a zaslání zboží.

ODPOVĚDĚT

imgZuzka [89.177.184.*]

img27.08.2015 07:01

Pochvala

Rychlá expedice, mohu jen doporučit

ODPOVĚDĚT

imgMarkéta [188.75.144.*]

img11.08.2015 10:55

Pochvala

Děkuji za krásné zboží, rychlé dodání prostě moc skvělý obchod :o))) děkuji a těším se na další nákupy :o)

ODPOVĚDĚT

imgBlanka [85.70.15.*]

img16.04.2015 22:31

dodání zboží

Děkuji za rychlé zaslání

ODPOVĚDĚT

imgV.P. [217.169.181.*]

img12.04.2015 15:32

dotaz

Dobrý den, mám zájem o samozavl. truhlíky - č. produktu 001574, ale v katalogu je uveden jen rozměr 50 cm - to je rozměr délky spodní části truhlíku nebo horní nejširší? Děkuji za zodpovězení dotazu.

ODPOVĚDĚT

imgKája [217.196.127.*]

img20.02.2015 11:45

pochvala

po dlouhe dobe obchod co me potesil

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img23.02.2015 21:04

Re: pochvala

Nás to těší dvojnásob.

ODPOVĚDĚT

imgVěra [.*]

img06.02.2015 09:01

Hodnocení

Rychlé dodání, veliký výběr. Spokojenost.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img15.02.2015 14:01

Re: Hodnocení

Děkujeme a těšíme se na další návštěvu.

ODPOVĚDĚT

imgJarka [90.182.58.*]

img29.11.2014 17:06

Doporučuji

Jsem nesmírně spokojená jak s rychlostí, tak ochotou pracovníků. Vřele doporučuji.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img15.02.2015 14:00

Re: Doporučuji

Děkujeme :-)

ODPOVĚDĚT

imgVeronika [78.136.172.*]

img27.06.2014 22:37

materiál misky

Dobrý den, z jakého materiálu jsou pikýrovací misky (např. č. 002180)? Jsou z materiálu podobnému klasickým plastovým květináčům (tj. odolnější), nebo jde o materiál jako u minipařenišť? Předem děkuji za odpověď.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img29.06.2014 21:53

Re: materiál misky

Materiál je silnější. Jako klasické truhlíky nebo květináče.

ODPOVĚDĚT

imgMIRKA [88.103.105.*]

img19.06.2014 11:56

HODNOCENI

BYLA JSEM MOC SPOKOJENA RYCHLE VYŘIZENO I DODANO.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img22.06.2014 22:35

Re: HODNOCENI

Děkujeme, moc nás to těší, že jste byla spokojená.

ODPOVĚDĚT

imgveruna [90.176.135.*]

img23.04.2014 05:50

závěsné květináče

levný a rychlý nákup,skvělá komunikace,obchodní přístup vzorný

ODPOVĚDĚT

imgVolencová z Tlumachau [90.176.184.*]

img02.04.2014 23:05

tyčky k rajčatům

zduřte, nemáte tam i tyčky k rajčatům?

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img03.04.2014 05:15

Re: tyčky k rajčatům

Ano máme - 002281 Spirálová tyč k rajčatům - pozinkovaná 180cm x 7 mm za 28,50 Kč

ODPOVĚDĚT

imgIvana [90.176.184.*]

img03.04.2014 10:36

Re: Re: tyčky k rajčatům

No vyborne, nekdy se stavim,zatim nemam bohuzel ani ty rajcata, achjo

ODPOVĚDĚT

imgJana K. [178.72.206.*]

img31.03.2014 09:03

Hodnocení nákupu

Děkuji za milou zkušenost s Vaším e-shopem. I když některé zboží nebylo dostupné, vše se bleskově a bez problémů vyřešilo. Kéž by to tak fungovalo všude. Určitě se k Vám zase někdy vrátím...

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img03.04.2014 05:16

Re: Hodnocení nákupu

Děkujeme za pochvalu a těšíme se na další nákup. :-)

ODPOVĚDĚT

imgLenka [85.70.29.*]

img26.03.2014 20:39

Dýně

Dobrý den zajímá mně jestli muskátová dýně je vhodná i po vyschnutí k aranžování ? Děkuji

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img26.03.2014 21:23

Re: Dýně

Muškátová dýně může dosahovat hodně velkých rozměrů, tak se domnívám, že je vhodnější ke konzumaci než jako okrasná.

ODPOVĚDĚT

imgDubec Petr [46.13.37.*]

img26.03.2014 18:42

hodnocení nákupu

Dobrý den. Nakupuju pomocí internetu často a hodně. S vaším obchodem jsem naprosto spokojený. Nákup byl vyřízen naprosto rychle a bez jediné připomínky. Podobné zboží budu nakupovat pouze u vás. Klobouk dolů. S přáním krásného dne Dubec

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img26.03.2014 21:16

Re: hodnocení nákupu

Děkujeme za pochvalu ,velmi nás to těší a rádi Vám opět posloužíme.

ODPOVĚDĚT

imgJ.K. [46.174.37.*]

img18.03.2014 06:07

dotaz

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte a prodáváte plachtu krycí - kašírka s oky (standard) 5 x 6 m v čiré barvě? děkuji

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.237.*]

img18.03.2014 13:23

Re: dotaz

Dobrý den, bohužel takový výrobek nemáme v nabídce.

ODPOVĚDĚT

imgLeona Kostová [86.49.102.*]

img12.03.2014 14:07

Semena Skočce

Za mne naprosto DOPORUČUJI!!!! Velice ochotný prodejce, zboží bylo zasláno ihned po platbě, výborná komunikace a naprosto bezkonkurenční ceny. 100% spokojenost!! Moc děkuji za obchod

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img15.03.2014 19:26

Re: Semena Skočce

Děkujem a jsme rádi, že jste byla tak spokojená :-)

ODPOVĚDĚT

imgDědina Jiří [37.48.37.*]

img04.03.2014 15:54

Super

Zboží doslo super rychlostí v pořádku a za super cenu

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img05.03.2014 20:20

Re: Super

Děkujeme, potěšilo nás to :-)

ODPOVĚDĚT

imgZdeněk A. [109.164.3.*]

img15.02.2014 01:52

Číslo objednávky: 19471062

Jsem maximálně spokojený, ani jsem nepředpokládal, že vše co jsem si objednal bude a to hned. V neděli jsem objednávku zadal a v úterý v poledne jsem měl vše doma. Velmi oceňuji přesměrování na radu ke konkrétnímu druhu ovoce, jaký má být postřik na určitý problém a kdy ho aplikovat.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img16.02.2014 14:41

Re: Číslo objednávky: 19471062

Děkujeme za pochvalu a těšíme se na další spolupráci.

ODPOVĚDĚT

imgMíša [195.39.39.*]

img13.02.2014 08:15

spokojenost

Mohu jen souhlasit s ostatními spokojenými zákazníky, byla jsem maximálně spokojena s cenou i rychlým dodáním zboží. Děkuji.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img16.02.2014 14:36

Re: spokojenost

Těšíme se na Váš další nákup :-)

ODPOVĚDĚT

imgMartin [178.216.147.*]

img01.02.2014 08:08

Semena petunií

Semena petunií mi příšly 3 roky stará - baleno v roce 2011.jestli mi z nich nějaká vyklíčí budu to považovat za zázak.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img01.02.2014 12:45

Re: Semena petunií

Dobrý den pane Lastovička.Není důležité, kdy byla semena nabalena, ale je podstatná doba trvanlivosti. Pokud je na obalu uveden rok 2014, tak není problém s klíčivostí.Nemyslím si,že jsme Vám poslali stará semena. Pošlete nám prosím naskenovanou zadní část obalu, jestli se mýlím. Vybraná semena petunií a surfinií, která měla dobu trvanlivosti do roku 2014 jsme nabídli našim zákazníku za velmi nízkou cenu, abychom "kompenzovali" to, že je musí nasadit již letos. Samozřejmě,že můžete semena vrátit nerozbalená a my Vám vrátíme peníze.

ODPOVĚDĚT

imgMagda [93.185.4.*]

img29.11.2013 18:08

Poděkování

Moc děkuji za rychlé vyřízení objednávky. Vřele doporučuji.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img30.11.2013 08:03

Re: Poděkování

Moc nás to těší paní Magdo a budeme rádi, když se k nám zase vrátite.

ODPOVĚDĚT

imgJaroslav Elner [88.103.230.*]

img18.10.2013 10:38

renenze k objednávce

Sadba česneku Karel IV byla zaslána již následný den po objednávce.Podle orig.balení má jít o kvalitní sadbu.Česnek je chuťově příjemně ostrý,což jeho konkurentům z dovozu chybí. Hmotnost balení 800-860gr,tj. cca 15 paliček; každá s 5-7 stroužky.Za připomínku lze uvést jen absenci byť krátkého návodu jak a kdy nejlépe česnek sázet a nutnost ,nebo vhodnost jeho moření. J.Elner

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.226.*]

img18.10.2013 13:13

Re: renenze k objednávce

Dobrý den pane Elner. Děkujeme za Váš návrh a předáme ho dál dodavateli. Jelikož se jedná o originální balení, tak do něj nemůžeme vkládat žádné naše návody nebo nápady. Na našich stránkách jsme dne 20.8. uvedli v článku o prodeji česneku přípravky na jeho ošetření před sadbou. Rádi všem odpovíme na jejich dotazy, tak jako jsem Vám psal v mailu.

ODPOVĚDĚT

imgjarmila [85.70.113.*]

img24.09.2013 11:53

recenze

Naprosto skvělé! Perfektní domluva, skvělé služby, rychlé vyřízení.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img26.09.2013 21:32

Re: recenze

Děkujeme,moc nás to potěšilo :-)

ODPOVĚDĚT

imgSpurná [37.188.228.*]

img01.09.2013 18:18

Totální herbicid neškodící domácím mazlíčkům

Dobrý den, prosím, nemáte někdo zkušenost s totáním herbicidem, který by neškodil domácím mazlíčkům?!

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img01.09.2013 22:45

Re: Totální herbicid neškodící domácím mazlíčkům

Dobrý den paní Spurná.Pokud myslíte domácím mazlíčkem psa nebo kočku, tak je nepouštějte jeden den na zahradu (do trávy) a pak jim jistě nic neuškodí. Herbicid pronikne do listů rostlin a již nezůstává na povrchu. Samozřejmě, že kdy jste je pustila na rostliny hned po ošetření , mohou mít poblémy, neboť se jedná o chemické přípravky.

ODPOVĚDĚT

imgJarka [46.13.65.*]

img09.08.2013 06:47

Recenze

Nákup bez problémů,skvělá cena,rychlé dodání,platba dobírkou.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img11.08.2013 09:05

Re: Recenze

Velmi nás těší, že jste byla tak spokojena.Děkujeme.

ODPOVĚDĚT

imgDanka [81.30.251.*]

img07.08.2013 08:12

Dodávka přípravků

Děkuji za bleskovou dodávku zboží, které jsem si objednala. Cena příznivá. Nevýhodou - při 2 a více kusech by mohla být doprava-dobírka zdarma.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.235.*]

img08.08.2013 06:18

Re: Dodávka přípravků

Dobrý den,děkujeme za Váš příspěvek. Bohužel zasílání zboží bez poštovného od 2 a více kusů produktů v objednávce není reálné. Prodáváme i zboží s prodejní cenou např. od 10 Kč za kus. Poštovné při dodání Českou poštou při platbě předem na účet je minimálně 97 Kč. Podotýkám, že celé poštovné, které dostaneme od zákazníka, obratem zaplatíme poště. Snažíme se tedy získat přízeň našich zákazníků nízkou cenou zboží a co nejlepším servisem.

ODPOVĚDĚT

imgSimona Palánová [83.208.204.*]

img24.07.2013 18:21

Bison-lepidlo

Objednala jsem lepidlo BISON na textil ,abych mohla přilepit hasičům nášivky na uniformy. Po otevření jsem zjistila ,že lepidla jsou zaschlá -nešla ani vymáčknout. Po rozstřižení tuby byl z lepidla gumový váleček. Opravdu výborný ,když musím narychlo shánět nový.Díky

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img25.07.2013 17:23

Re: Bison-lepidlo

Omlouváme se paní Palánová za stav lepidla. Obal byl nepoškozený a výrobek v záruce, tak jsme to nemohli v předstihu tušit a vyřešit tento problém. S dodavatelem jsem mluvil a zboží ihned stahuji z prodeje.Peníze za zboží Vám samozřejmě vrátíme.

ODPOVĚDĚT

imgMichal [89.111.73.*]

img04.07.2013 08:12

naprostá spokojenost

Dobrý den, květináče jsem objednával v pondělí před polednem a v úterý v 10h jsem je vyzvedával na poště. Leckteré velké eshopy by se od Vás mohly učit:-) Díky a jen tak dál...

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img07.07.2013 10:46

Re: naprostá spokojenost

Děkujeme za pochvalu a máme radost, že to tak pěkně a rychle vyšlo.Snažíme se o co nejrychlejší vyřízení objednávky, ale někdy to prostě tak rychle nejde. Když se objeví časový skluz někde po "cestě",než dostaneme výrobek na sklad trvá to trošku déle.

ODPOVĚDĚT

imgJana Dolejší [90.178.13.*]

img06.06.2013 11:42

spokojenost

Zdravím tým obchůdku "pro zahradkáře". Byla jsem naprosto spokojena s nákupem zboží, i když nebyla část zboží hned k dispozici, pan Paďour mi ochotně nabídl náhradu, která plně nahradila, to co zrovna nebylo. Možná i lepší. Proto takovým obchůdkům fandím, mám ráda osobní přístup a tento tým jej určitě výborně zajistil. Přeju hodně zdaru a úspěchů!!!

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.228.*]

img06.06.2013 13:14

Re: spokojenost

Děkujeme za pochvalu a moc nás těší, že jste byla u nás spokojena. Doufáme, že se k nám budete vracet buď na nákup a nebo i jen pro radu.

ODPOVĚDĚT

imgMullerová Hana [109.80.255.*]

img23.05.2013 22:53

stížnost

Byla jsem mila překvapena s rychlostí dodání objednaného zboží ale dnes jsem chtěla použít dodané hnojivo Harmavit special a nadšení mě přešlo. Nejen že lahev nebyla originálně uzavřena /byla otevřená / ale i obsah nevzbuzuje důvěru. Používala jsem Harmavit léta a znám barvu i vůni tohoto přípravku. Obsah dodané lahve barvou i vůní připomíná spíše nějaký saponát a bojím se ho použít na Campanuly.Četla jsem velmi pochvalné recenze na Váš obchod a proto bych prosila o vysvětlení nebo bližší informace jestli se změnila receptura a jestli je saponátová vůně a modrá barva v pořádku. A ještě jedna otázka proč posíláte hnojivo v otevřených obalech? Děkuji za odpovědˇa případné informace. Mullerová Hana.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img24.05.2013 22:58

Re: stížnost

Dobrý den paní Mullerová, mrzí nás,že nejste s výrobkem spokojena. Pokud chcete, můžete ho poslat zpět jako reklamaci a my budeme jednat s výrobcem, zda je náplň v pořádku nebo ne. Co se týká "otevřeného" obalu,tak to se mi zdá dosti nepravděpodobné. Jedinou možnost vidím v tom,že pracovníci na skladě dotáhli uzávěr tak, že pojistka víčka praskla.To ale musím vzít na sebe, protože mají příkaz všechny láhve dotahovat, než je dají do balíku. Česká pošta totiž asi vůbec neřeší jestli je balík postavený vzhůru nohama a nebo ne. Po zkušenostech s vytečeným obsahem musí pracovníci uzávěry dotahovat.Pravděpodobně to utáhli trošku víc než bylo nutné.Nyní Vám ještě přidám kopii ohledně specifikace výrobku: Harmavit je kapalina o hustotě 1270 kg/m3, je téměř čirý s obvykle zelenavým zabarvením (potravinářské barvivo E102, E133). - vychází to ze specifikace výrobku.Pokud tam bude o něco víc barviva,tak může být barva až do modra. Snad tato moje odpověď bude dostačující a osobně si myslím,že nemusíte mít o své květiny obavu a přihnojení Harmavitem jim jen prospěje.

ODPOVĚDĚT

imgYenefer [78.24.8.*]

img19.05.2013 17:38

Biool

Dobrý den, nikde jsem nenašla informaci, je-li Biool selektivní pro škůdce nebo zda zahubí i užitečné živočichy. Dle způsobu účinku se domnívám, že selektivní není. Jak to s jeho selektivitou tedy je? Děkuji za odpověď

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img19.05.2013 20:03

Re: Biool

Biool je neškodný včely, slunéčka a převážnou většinu užitečného hmyzu. Pro ryby ve větší koncentaci nebezpečný je.Biologicky se rychle a beze zbytku rozkládá. Nezanechává v půdě ani na rostlinách škodlivá rezidua! V řadě případů je postřik co do účinnosti srovnatelný s chemickými postřiky!

ODPOVĚDĚT

imgzdenka [88.101.36.*]

img15.05.2013 21:50

kvetinace

Naprosta spokojenost, prijemna cena

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img15.05.2013 22:19

Re: kvetinace

Moc děkujeme paní Zdenko :-)

ODPOVĚDĚT

imgMatějka V. [193.165.78.*]

img13.05.2013 10:23

dotaz na servis

Vážená prodejno, u Vaší nabídky mi chybí sdělení na servis takového postřikovače ROSA 1,5 l. Stala se mi porucha tohoto postřikovače a sice zlomení plastového šroubovaciho nástavce s mosaznou tryskou těsně u objímky se závitem. Potřebuji proto tento náhradní díl. Děkuji za brzkou odpúověď Matějka V., Pelhřimov 13.5.2013

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.224.*]

img13.05.2013 12:03

Re: dotaz na servis

Dobrý den pane Matějka. U tohoto zboží vyměňujeme , pokud je zboží vadné , kus za kus. U dražších postřikovačů jsme schopni dodat náhradní díl.

ODPOVĚDĚT

imgMožkovský [90.176.86.*]

img10.05.2013 11:54

Pochvala

Děkuji,velká spokojrnost, rychlé vyřízení

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img12.05.2013 20:49

Re: Pochvala

Děkujeme, potěšení je na naší straně.

ODPOVĚDĚT

imgRadek H. [5.104.20.*]

img06.05.2013 23:43

komentař

Velmi dobrý a vstřícný obchod ,děkuji a všem mužu jen doporučit

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.232.*]

img07.05.2013 05:56

Re: komentař

Děkujeme. Byla to taková rychlá akce :-)

ODPOVĚDĚT

imgJosef Mašín [109.73.216.*]

img05.05.2013 16:32

dotaz

Dobrý den,prosím o sdělení dodací lhůty pro 2x plazivý jetel Huia 0,5 kg po 89,30 Kč Mašín

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img05.05.2013 21:57

Re: dotaz

Dobrý den, jetel v balení 0,5 kg je skladem a můžeme ho ihned expedovat.

ODPOVĚDĚT

imgJana Z. [84.244.104.*]

img30.04.2013 11:55

doporučuji

Tento internetový obchod doporučuji. Vše proběhlo v nejlepším pořádku.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.235.*]

img02.05.2013 15:37

Re: doporučuji

Děkujeme a těší nás to.

ODPOVĚDĚT

imgrichard [91.232.86.*]

img24.04.2013 19:58

komentář

Dobrý den cena-komunikace -rychlost a kvalita objednaného zboží to jsou vaše davízy které můžete s klidným svědomím nabízet . Vřele doporučuji tento eshop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.225.*]

img26.04.2013 08:23

Re: komentář

Děkujeme za pochvalu,moc nás to těší.

ODPOVĚDĚT

imgJosef richter [90.182.157.*]

img22.04.2013 21:30

vyřízení objednávky

Mám jen slova chvály, během tří dnů jsem měl objednané hnojiva a další položku dodánu. Všem můžu jen IO doporučit.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.229.*]

img23.04.2013 07:28

Re: vyřízení objednávky

Děkujeme pane Richter.Je nám jasné, že eshop je o tom, objednat zboží v klidu doma a dostat zboží co nejdříve.Tak se snažíme :-)

ODPOVĚDĚT

imgzuzana [217.112.170.*]

img19.04.2013 07:00

hodnocení - pochvala

Děkuji všem zaměstnancům za dobrou a rychlou práci, vše proběhlo absolutně vzorně, jsem moc spokojená. Všem doporučuji!

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img21.04.2013 21:31

Re: hodnocení - pochvala

Děkujeme paní Zuzaně za hodnocení a budeme se těšit, až si k nám přijde zase nakoupit.

ODPOVĚDĚT

imgJosef Pospíchal [85.92.52.*]

img19.04.2013 05:54

Hodnocení

Dodávka byla rychlá, cena přijatelná, jen to balení mohlo být lepší. Roztrhlo se asi manipulací na poště balení s vojtěškou a část se netěsnými rohy krabice vysypala.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img20.04.2013 08:27

Re: Hodnocení

Děkujeme za připomínku pane Pospíchal.Dáme si na to větší pozor.Ale je trošku problém i u České pošty. Když jsem viděl, jak se zásilkami někdy zacházeji (a to tam můžete mit napsáno i "Křehké").... Každopádně se Vám za vzniklé nepříjemnosti omlouváme.

ODPOVĚDĚT

imgsedivka8 [82.202.75.*]

img17.04.2013 21:23

Hodnocení prodeje

Moc děkuji za velmi pohodový obchůdek ,velmi milou a vstřícnou komunikaci a skvělé zboží.Vše proběhlo na 100000hvězdiček.Velmi doporučuji tohoto prodejce všem a ráda se opět vrátím k nákupům u vás.Zdravím a přeji hodně spokojených zákazníků.Pavlína

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img18.04.2013 21:13

Re: Hodnocení prodeje

Děkujeme a máme velkou radost :-)

ODPOVĚDĚT

imgzdenda [178.72.234.*]

img14.04.2013 08:57

Spokojenost nade vše

Musím jen doporučit taková ochota,jsem se už dloho nesetkal.Personál velmi příjemný a ochotný.Jak p. Paďour po telefónu tak i ve skladě v Hulíně.Moc děkuji

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.229.*]

img15.04.2013 11:45

Re: Spokojenost nade vše

Dobrý den pane Zdendo, baví nás to a tak je to asi i poznat jinak. Děkujeme.

ODPOVĚDĚT

imgPetra [77.104.210.*]

img14.04.2013 08:04

Jednička

Jsem velice spokojená. Rychlé a bezvadné až mě to překvapilo.Budu doporučovat!

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.229.*]

img15.04.2013 11:43

Re: Jednička

Děkujeme za kladné hodnocení paní Petro.Doufáme, že to tak bude u nás v eshopu i nadále.

ODPOVĚDĚT

imgKrtek [217.197.156.*]

img12.04.2013 15:03

Hodnocení

Solidní a rfychlé jednání mohu jen doporučit

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.229.*]

img15.04.2013 11:49

Re: Hodnocení

Děkujeme, venku už je konečně jaro,tak ať to fičí.

ODPOVĚDĚT

imgBůžková naděžda [109.224.77.*]

img11.04.2013 10:26

hodnocení

Kladné hodnocení

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [37.188.229.*]

img15.04.2013 11:40

Re: hodnocení

Moc nás těší, kdyžse k nám zákazníci zase vracejí paní Bůžková

ODPOVĚDĚT

imgBůžková naděžda [109.224.77.*]

img04.04.2013 16:21

hodnocení

S takovou ochotou,nabídkou a cenami jsem se dlouho nesetkala.Jeden den objednáš,druhý nejpozději třetí ten zboží doma..Všem doporučuji tento obchůdek.

ODPOVĚDĚT

imgLadislav Paďour [109.80.207.*]

img04.04.2013 21:12

Re: hodnocení

Paní Bůžková, moc děkujeme za pochvalu. Tohle nás vždycky moc potěší, když byl u nás zákazník spokojený. Ladislav Paďour , www.prozahradkare.cz

ODPOVĚDĚT

imgBůžková naděžda [109.224.77.*]

img11.04.2013 10:30

Re: Re: hodnocení

Všem Vás doporučuji,určitě se na Vás budu častěji obrácet.Super nabídka,rychlé vyřízení objednávky a ceny super.

ODPOVĚDĚT

MjFiZDdk